Hallo, ik ben Monique !

 

Super leuk dat je op mijn website aan het snuffelen bent.

 

Ik val meteen maar met de deur in huis.....

 

In 2016 kreeg ik een burn-out! Dat gaf mij heel veel onverklaarbare pijnen in mijn lichaam. Waardoor ik minder ging bewegen.

Daarnaast stuitte ik op onbegrip in mijn omgeving, mensen waren gewend dat ik er altijd voor ze was. Waardoor ik langzaam weggleed in een soort isolement, ik zat veel alleen, binnen, en uiteindelijk werd ik depressief.

 

Dankzij mijn ervaring als aromatherapeute kon ik met mijn essentiële oliën een hoop klachten aanpakken. Maar die vermoeidheid... die bleef.

 

Toen adviseerde een vriendin mij, om een detox voetenbad te doen. Ik geef toe, ik was sceptisch, maar de resultaten na 1 bad verbaasde me echt!! Mijn eczeem werd minder, mijn darmen waren rustig, en ik sliep beter. Je begrijpt, dit wilde ik absoluut weer doen! Na drie sessies, voelde ik weer energie. Ik kon het zelf bijna niet bevatten. En die energie is niet meer wegegaan!! Ik beweeg makkelijker, ben niet meer zo prikkelbaar, en ik slaap weer heerlijk. Dit heeft me doen beslissen om de detox voetenbaden naar het Westland te halen. Want dit moet iedereen ervaren!

 

Vanuit het diepste van mijn hart gun ik iedereen deze ervaring. En ik hoop dan ook dat je jezelf deze ervaring gunt en een afspraak maakt.

 

Liefs,

 

Monique