Essentiele olie als geneesmiddel?

 

Veel etherische oliën kunnen door hun specifieke werking worden ingezet als geneesmiddel, antiseptisch middel, of ter voorkoming van lichamelijke ongemakken. Door de combinatie van de geneeskrachtige werking met de specifieke geur heeft de olie ook een opwekkende uitwerking op je gemoedstoestand. Je kunt je prettiger, krachtiger, stemmiger, etc. gaan voelen. Diverse oliën hebben op lichaamsdelen en organen een andere in- en uitwerking, waarbij het accent wisselend kan liggen op voorkomen van problemen, verminderen van problemen, of genezen van problemen. Wanneer u voor doTERRA kiest, kiest u voor geselecteerde essentiële oliën die op zorgvuldige wijze gedestilleerd zijn van planten die op het meest perfecte moment met zorg zijn geoogst door ervaren kwekers uit de hele wereld voor een ideale extractsamenstelling en werkzaamheid.

 

Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strenge CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® kwaliteitsprotocol. Ervaren essentiële oliegebruikers herkennen onmiddellijk de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, zuivere effectieve doTERRA-essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

 

De olie verkocht op deze website bevat het CPTG keurmerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Wilt u uw producten via een eigen account bestellen? Dat kan!

 

Profiteer van 25% korting en ervaar het gemak van bestellen vanuit uw luie stoel!

Vul hieronder uw gegevens in, en ik leg uit hoe het werkt.

Disclaimer

 

Deze website is informatief van aard en de verstrekte informatie op deze websites wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. De beheerder neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts die worden gedaan door derden op de website van Detox Westland.. Deze website is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De informatie die geplaatst word op de website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Als dit wel het geval is dan wordt er verwezen naar het onderzoek van de betreffende arts. Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

 

Ondanks dat de producten van Doterra zuiver zijn bestaat er een mogelijke wisselwerking tussen medicijnen en essentiële oliën. Bijwerking is een versterking van de bijwerking van de medicijnen. Let met name in de zwangerschap en bij gebruik van bloedverdunners goed op welke olie veilig te gebruiken is.

 

.