aromatouch, doterra, immuunssystem,weerstand,ontspanning,meridianen, voetreflex, essentiele olie,aromatherapie,gefractioneerde kokosolie, ontspanning, essentiele olie , genieten, moederdag, ontspanning

De Aroma massage.


Of het nu een handdruk of een knuffel is, elk fysiek contact heeft voordelen voor het welzijn van de mens.


Een aroma massage is eenvoudig maar doeltreffend. We werken met de etherische oliën van dōTERRA en deze worden middels een vriendelijke aanraking langs de meridianen (energiebanen) in je lichaam en via de viscerale contactpunten van de rug tot de voeten zachtjes ingemasseerd. 


Door de zachte, ritmische aanraking, dringen de etherische oliën diep het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is.

Het doel van deze techniek is om zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken.Een Aroma massage duurt circa 45 minuten.

aromatouch, doterra, immuunssystem,weerstand,ontspanning,meridianen, voetreflex, essentiele olie,aromatherapie,gefractioneerde kokosolie

 Aroma handmassage


Hoewel een massage één van de meest effectieve manieren is om de essentiële oliën op het lichaam te gebruiken, vergt het veel tijd en planning.


Heb je geen tijd voor een volledige massage? Kies dan voor de de Aroma handmassage. Deze techniek kan enorm veel voordeel kan bieden door zijn eenvoud en impactvolle effecten. Het is een snelle en eenvoudige manier om een individu de essentiële oliën te laten ervaren.


Wil je de Aroma handmassage leren? Neem dan even contact op!


We werken in groepjes van 2,4 en maximaal 6 personen.