Bellabaci Cuppingmassage


Dit is de nieuwste methodiek van de eeuwen oude Chinese cupping en maakt dat de resultaten nog doeltreffender zijn en brengt meer dan alleen bindweefselmassage.


Wat gebeurt er bij cupping massage?


Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage.


Voor welke klachten is Cupping?


    Weefsel en gewrichtsontsteking

    Cellulitis

    Verslapte huid

    Verstuikingen en verrekkingen

    Vermoeide, pijnlijke en overbelaste spieren

    Fibromyalgie

    Trage dikke darm/ Prikkelbare darm syndroom

    Buikpijn

    Bloedarmoede

    Littekenweefsel

    Angst en /slapeloosheid

    Vermoeidheid

    Chronische Hoofdpijn en migraine

    Zenuwpijn

    Verkoudheid en Griep


Contra-indicaties


    Koorts

    Uitgeput lichaam

    Hartklachten

    Kanker

    Hernia

    bloeddrukproblemen

    zwangerschap

    hemofilie (stollingsvertraging bloed)

    gebruik van bepaalde medicijnen

    diabetici


Hoe voelt Bellabaci massage?


Cliënten ervaren vaak tintelingen en een diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde  “Cup Kiss” worden gevormd. Het is een rode of paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en kan van een paar uur tot een paar dagen duren.


Behandeladvies


Je kunt kiezen voor een enkele behandeling of in kuurverband.


Bij de Bellabaci Cupping voor cellulite en langdurige klachten is het óók mogelijk de behandeling door te trekken voor thuisgebruik.

Dan kan het probleemgebied dagelijks worden aangepakt voor een optimaal resultaat!  Na een kuur is één behandeling per 4 á 6  weken voldoende om het gewenste resultaat te behouden.


De diverse cups zijn te bestellen via Detox Westland