Klaar om ziektes, pijn en negatieve gedachten achter je te laten?


Bekijk dan de mogelijkheden van de Healy !


De Healy is een bewezen product voor de behandeling van:

  • chronische pijn 
  • fibromyalgie
  • skeletpijn
  • migraine
  • ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
  • Ter ondersteuning bij afvallen, hormoonbalans, werking van schildklier, concentratie, sportprestatie, balancering van Chakra's.Afhankelijk van de versie die je hebt, heb je 10 tot wel 140 individuele programma’s. 

Wat is een Healy?

HEALY is een klein, maar extreem veelzijdige apparaat, dat werkt op frequentie.


HEALY is verbonden is met een app op je mobiel of tablet, het ondersteunt Fysieke en Mentale balans.


Jouw lichaam is in staat om zichzelf te herstellen. Uit onderzoek is gebleken dat vele chronische en acute aandoeningen ontstaan wanneer de spanning in onze celmembranen daalt. 

Wanneer jouw energieproductie in jouw cellen niet optimaal is, kunnen er allerlei klachten ontstaan.

Klinkt best logisch eigenlijk! 


HEALY biedt programma's die je helpen om in vorm te blijven, en om pijn te verzachten. Het apparaat kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, Healy helpt je sneller herstellen en kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit.


HEALY stimuleert de levensenergie en kan je energiereserves activeren.


De toepassingen van de HEALY werken in het bio-energetische veld van je lichaam, en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en een netwerk van therapeuten.


Afhankelijk van de versie die je hebt, heb je 10 tot wel 140 individuele programma’s.

Healy balanceert frequenties waardoor er vrij gemakkelijk klachten of ongemakken naar de achtergrond verdwijnen en/of zelfs helemaal verdwijnen.


De Healy valt dan ook onder frequentie therapie.


Je kunt HEALY na aankoop 2 weken uitproberen.

Mocht je niet voldoende werking ervaren kan je dit product terugzenden onder 14 daagse niet-goed-geld-terug garantie.


Dus waarom nog wachten!!!


Healy Gold


Investering 505,36 € inclusief BTW


Healy Gold omvat de Healy Hardware, de Goudcyclus (een geweldige set basis-programma’s) en een programmapagina naar keuze.


De programma’s van de Goudcyclus kunnen op vele manieren worden gebruikt voor: bio-energetische ondersteuning en preventie, voor herstel van negatieve ervaringen, voor een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht en voor welbevinden en ontspanning.


De Healy Gold is een uitstekende eerste kennismaking met Healy!Healy Holistic Health Plus


Investering: €1522,16 incl. BTW


De meest volwaardige Healy: je krijgt de Healy, de Goudcyclus, de 8 Healy Holistic Health programmagroepen + 6 andere programmagroepen.


In totaal omvat de Healy Holistic Health Plus meer dan 120 Healy-programma’s. De extra Healy Holistic Health Plus programmagroepen zijn:

✓ Leren
✓ Fitness
✓ Beroep
✓ Beauty
✓ Chakra’s
✓ Protectieprogramma’sHealy Holistic Resonance


Investering: €2538,97 incl. BTW


De Healy Resonance-editie bevat alles van de Healy Holistic Health Plus (meer dan 120 Healy-frequentieprogramma’s) + de Healy Analyse-app met de modules Resonance en Aura.


Met de analysefunctie van de Healy Resonance-module kunnen artsen, behandelaars en andere geneeskundigen worden ondersteund door de Resonance-analyse voor hun patiënten of cliënten bij voorstellen voor geschikte dieetsupplementenvoeding enz. indien van toepassing.Meer info? Of hulp nodig met bestellen? Neem vrijblijvend contact op.
Healy Holistic Health


Investering: €1013,76 incl. BTW


Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Goudcyclus + 8 andere programmagroepen die je kunnen helpen bij een betere gezondheid.


Die programmagroepen zijn:

✓ Pijn/psyche
✓ Bio-energetische Balans 1
✓ Bio-energetische Balans 2
✓ Mentale balans
✓ Meridianen 1
✓ Meridianen 2
✓ Slaap
✓ Huid


Healy is slim en gemakkelijk te gebruiken


Healy is compact, licht en goedkoop omdat het apparaatje geen eigen datageheugen, scherm of invoerapparaat nodig heeft. Al deze functies zitten al in je smartphone die je gebruikt om jouw Healy te bedienen. Daarom dien je de Healy-app op je smartphone te installeren voordat je de Healy kunt gebruiken. Als je een Android-smartphone hebt, kun je de app in de Google Play Store krijgen. Voor je Apple iPhone moet je naar de App Store gaan.