Healy

Healy is een holistisch draagbaar microstroomapparaat dat meer dan 140.000 genezingsfrequenties biedt in 120 programma's ter ondersteuning van uw bio-energetische veld, uw gezondheid, vitaliteit en welzijn.


De Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraaan gerelateerde slaapstoornissen.


Andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoondIn een gezond lichaam zijn de energie frequenties delicaat uitgebalanceerd.


Wanneer we onderhevig zijn aan emotionele, mentale of fysieke stress kan een energie systeem uit balans, verstoord of geblokkeerd raken.


Bij interne factoren die invloed hebben op ons energie systeem kun je denken aan onverwerkte traumatische ervaringen, negatieve overtuigingen, woede en angsten.

Externe factoren die een rol spelen zijn bijvoorbeeld voeding, (gebrek aan)beweging, en toxines.

Aldeze factoren hebben invloed op onze energie frequenties.

Met Healy kunnen we veranderingen aanbrengen in de energie patronen. Waardoor we het lichaam de vitaliteit geven die het nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te activeren.


Healy is waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen...

Een behandeling bestaat uit een intake gesprek, een resonantie meting (om te zien waar er frequenties nodig zijn) en een behandeling, de behandeling duurt gemiddeld 60 minuten.

Kosten bedragen €35,-

35,-

Wil je de Healy na afloop mee naar huis nemen om de behandeling voort te zetten,

dan kost dat€25,- per week, met een borg van €250,- borg.

Future medicine will be the medicine of frequencies

Albert Einstein

Belang van gezonde celspanning?


De spanning van een celmembraan kan uit balans raken door allerlei invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan gebrek aan beweging, ongebalanceerde voeding, toxines, en stress. Uit onderzoek is gebleken dat vele chronische en acute aandoeningen ontstaan wanneer de spanning in onze celmembranen daalt.


Een lager spanningspotentiaal normale leidt tot een verstoorde celstofwisseling, wat weer resulteert in verschillende ziektes en gezondheidsproblemen.​


Wanneer onze celmembraanspanning daalt tot ongeveer -50mV, begint ons lichaam onaangenaam te worden.


Wanneer de celmembraanspanning daalt tot -40mV, beginnen we pijn en ontsteking te ervaren. Wanneer de celmembraanspanning daalt tot de drempel van -15mV, beginnen onze cellen te muteren in tumorcellen.​ Wanneer de celmembraanspanning nul bereikt, sterven onze cellen af.


Met de fijnstroom vanuit de Healy kunnen we deze spanning weer terug brengen naar een gezond voltage van -70 Mv.


Het gebruikt van fijnstroom bevordert de ATP productie in de cel met 500%, het amino acid transport met 40% en de proteineSynthese met 70%.IF YOU WANT TO FIND OUT THE SECRETS OF THE UNIVERSE THINK IN TERMS OF ENERGY & VIBRATION

NIKOLA TESLA

Are you feeling stuck? In illness, in discomfort, in conflict? If your body doesn’t return to its natural state of wellness, that usuallymeans you’re blocked on a deeper, energetic level.


Wanneer we een resonantie meting doen, bekijken we naast de beschikbare Healy programma's, ook oa. Bach flowers, Schussler zouten, edelstenen, materia medica.


Het is ook mogelijk om een aura analyse te doen, zodat we de chakra's in kaart kunnen brengen. 

De volgende databases kunnen geselecteerd worden:


Australische Bush flowers
Alaskaanse edelsteen elixers
Bachbloesems
I Ching
Schüssler zouten
Healy Goudcyclus Programma's
Healy Pijn / Psyche Programma's
Healy Leren Programma's
Healy Fitness Programma's
Healy Werk Programma's
Healy Slaap Programma's
Healy Schoonheid Programma's
Healy Huid Programma's
Healy Bio-energetische Balans 1 Programma's
Healy Bio-energetische Balans 2 Programma's

Healy Meridiaan Programma's 1
Healy Meridiaan Programma's 2
Healy Chakra Programma's
Healy Beschermingsprogramma's
Healy Diepe Cyclus Programma's
Alle Healy programma's

Elk levend wezen heeft een elektrisch geladen energieveld om zich heen. Dit wordt een aura genoemd. De aura wordt beinvloed door gevoelens, ziekte, emoties en indrukken.


We zien dit terug in de kleuren die zichtbaar worden. Tijdens een aura analyse bekijken we zowel de kleuren in de aura als de energie van de 7 chakra's.


Een chakra is een wiel of draaikolk van energie. Ze zitten op de middellijn van je lichaam, van onder naar boven.

Elk van de zeven chakra’s heeft zijn eigen werkingsgebied. Het bovenste en onderste chakra wijzen respectievelijk naar boven en onder, de andere chakra’s bevinden zich zowel aan de voor- als achterkant van je lichaam.


Er stroomt altijd energie door je heen, ook al zie je die niet. Het is energie uit de kosmos en uit de aarde, een constante stroom die omhoog en omlaag loopt. De chakra’s zorgen ervoor dat deze zonder problemen door kan lopen. Als dit zo is, dan zit je lekker in je vel en loopt alles lekker.


Soms kunnen chakra's geblokkeerd raken wat leidt tot stagnatie van je energie. Je merkt dit door klachten die je hebt die je kunt relateren aan een bepaald chakra.

De zeven chakrakleuren hebben veel effect op lichaam en geest. Dit omdat ze zowel positieve als negatieve energie opnemen uit onze omgeving. Daarnaast geven ze ook energie af. Je chakra’s zijn in balans wanneer ze allemaal open staan en goed ontwikkeld zijn.


tijdens de aurascan, bekijken we de energie in de chakra's, en ontvang je een lifestyle advies, zodat de energie weer rijkelijk kan gaan stromen!

Healy aanschaffen ? Bezoek onze webshop