Healy

Healy is een holistisch draagbaar microstroomapparaat dtt meer dan 140.000 genezingsfrequenties biedt in 120 programma's ter ondersteuning van uw bio-energetische veld, uw gezondheid, vitaliteit en welzijn.


De Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraaan gerelateerde slaapstoornissen.


Andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoondIn een gezond lichaam zijn de energie frequenties delicaat uitgebalanceerd.


Wanneer we onderhevig zijn aan emotionele, mentale of fysieke stress kan een energie systeem uit balans, verstoord of geblokkeerd raken.


Bij interne factoren die invloed hebben op ons energie systeem kun je denken aan onverwerkte traumatische ervaringen, negatieve overtuigingen, woede en angsten.

Externe factoren die een rol spelen zijn bijvoorbeeld voeding, (gebrek aan)beweging, en toxines.

Aldeze factoren hebben invloed op onze energie frequenties.

Met Healy kunnen we veranderingen aanbrengen in de energie patronen. Waardoor we het lichaam de vitaliteit geven die het nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te activeren.


Healy is waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen...

Future medicine will be the medicine of frequencies

Albert Einstein

Belang van gezonde celspanning?


De spanning van een celmembraan kan uit balans raken door allerlei invloeden van buitenaf. Hierbij kun je denken aan gebrek aan beweging, ongebalanceerde voeding, toxines, en stress. Uit onderzoek is gebleken dat vele chronische en acute aandoeningen ontstaan wanneer de spanning in onze celmembranen daalt.


Een lager spanningspotentiaal normale leidt tot een verstoorde celstofwisseling, wat weer resulteert in verschillende ziektes en gezondheidsproblemen.​


Wanneer onze celmembraanspanning daalt tot ongeveer -50mV, begint ons lichaam onaangenaam te worden.


Wanneer de celmembraanspanning daalt tot -40mV, beginnen we pijn en ontsteking te ervaren. Wanneer de celmembraanspanning daalt tot de drempel van -15mV, beginnen onze cellen te muteren in tumorcellen.​ Wanneer de celmembraanspanning nul bereikt, sterven onze cellen af.


Met de fijnstroom vanuit de Healy kunnen we deze spanning weer terug brengen naar een gezond voltage van -70 Mv.


Het gebruikt van fijnstroom bevordert de ATP productie in de cel met 500%, het amino acid transport met 40% en de proteineSynthese met 70%.IF YOU WANT TO FIND OUT THE SECRETS OF THE UNIVERSE THINK IN TERMS OF ENERGY & VIBRATION

NIKOLA TESLA


Er zijn vijf verschillende Healy varianten.

De Healy Gold, Healy Holistic, Healy Resonance, Healy Resonance Plus en de Healy Professional.

In alle modellen vind je de Gold cyclus van de portugese researcher and practitioner Nuno Nina.


Zijn Gold Frequency Database van 144.000 frequenties, nemen een unieke positie in Healy in en bevorderen de biologische krachten en cellen in het lichaam om in harmonie en balans met elkaar te leven. Van "NunoNina's Golden Cycle" 7 geprogrammeerde frequenties.


De Healy onderscheid 2 behandel vormen:

Behandeling in het bioenergetische veld (lichaam) en behandeling in het energieveld (aura).

De laatste mogelijk vind je in de Healy Resonance, Healy Resonance Plus en de Healy Professional.


Om de behandeling te starten kun je gebruik maken van apps op mobiele telefoon of tablet.


De roze app gebruiken we voor de behandeling in het bio energetische veld, en de blauwe app gebruiken we voor de analyse en behandeling in het energieveld. In de HealAdvisor app kun je instellingen aanpassen en vind je behandeladvies.

Are you feeling stuck? In illness, in discomfort, in conflict? If your body doesn’t return to its natural state of wellness, that usuallymeans you’re blocked on a deeper, energetic level.


In de standaard Resonantie Analyse module kun je 2 type analyses uitvoeren, een Resonance analysis, waarin een analyse gemaakt wordt om te zien met welke stoffen en/of  Healy programm's je resoneert. En de Aura analysis waarin de aura en de chakra's bekeken worden.

Van beide metingen kun je een PDF opslaan, en de energie vervolgens naar het veld zenden.

Healy Resonance Analysis

De volgende databases kunnen geselecteerd worden:


Australische bushbloemen
Alaskaanse edelsteen elixers
Bachbloesems
I Ching
Schüssler zouten
Healy Goudcyclus Programma's
Healy Pijn / Psyche Programma's
Healy Leren Programma's
Healy Fitness Programma's
Healy Werk Programma's
Healy Slaap Programma's
Healy Schoonheid Programma's
Healy Huid Programma's
Healy Bio-energetische Balans 1 Programma's
Healy Bio-energetische Balans 2 Programma's

Healy Meridiaan Programma's 1
Healy Meridiaan Programma's 2
Healy Chakra Programma's
Healy Beschermingsprogramma's
Healy Diepe Cyclus Programma's
Alle Healy programma's

Healy Aura Analysis

Elk levend wezen heeft een elektrisch geladen energieveld om zich heen. Dit wordt een aura genoemd. De aura wordt beinvloed door gevoelens, ziekte, emoties en indrukken. We zien dit terug in de kleuren die zichtbaar worden. Tijdens een aura analyse bekijken we zowel de kleuren in de aura als de energie van de 7 chakra's.

Chakra’s zijn energiepunten.

De zeven chakrakleuren hebben veel effect op lichaam en geest. Dit omdat ze zowel positieve als negatieve energie opnemen uit onze omgeving. Daarnaast geven ze ook energie af. Je chakra’s zijn in balans wanneer ze allemaal open staan en goed ontwikkeld zijn.