iTeraCare

Het iTeraCare-apparaat is een niet-invasieve, veilige en natuurlijke manier om uw gezondheid en welzijn te helpen verbeteren.


Het apparaat combineert Terahertsgolven met warmte waardoor we het lichaam stimuleren om ontstekingen te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en ontspanning te bevorderen.


Beschadigde cellen worden gerepareerd, wat leidt tot verbeterde genezingstijden in traumagebieden.

Regelmatig gebruik versterkt en stimuleert ook de organische DNA-moleculen, waardoor de zelfherstellende lichaamscellen worden versterkt.


Bij Detox Westland bieden we zowel de behandeling met de iTeraCare als de verkoop van het apparaat aan. 
 • Versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam
 • Activeert de “Slapende Cellen”
 • Zuivert Meridianen en Lymfe
 • Verbetert de kwaliteit van het bloed
 • Verbetert de (micro) circulatie in de aderen
 • Optimaliseert een goede klierwerking
 • Verwijdert overtollig vocht uit het lichaam
 • Versterkt gezonde cellen, herstelt beschadigde cellen
 • Elimineert vrije radicalen en slechte cellen.
 • Lost bloedklontering op en zorgt voor lichaamsontgifting.
 • Verbetert de microcirculatie en elimineert overtollig lichaamsvocht.
 • Het zorgt voor pijnvermindering.

De I-TeraHertz blower is uit gerust met de 4 technologieën:


Hitte Shock Therapie:

Plaatselijk sauna-effect door ver-infrarood
Dringt diep door in het weefsel


Terahertz Technologie:

Activeert gezonde cellen naar hun maximale trilling. Helpt ongezonde en kapotte cellen af te voeren

Terahertz resoneert op dezelfde frequentie als normale menselijke cellen, genereert miljoenen trillingen per seconde en activeert zo een optimale cellulaire functie voor een gelukkig lichaam.Kristal Technologie: 

Optisch kwarts versterkt de energie die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor een krachtiger resultaat ontstaat. Het versterkt de auravelden in het lichaam.Quantum Technologie:

Genereert scalaire golfenergie die onze cellen energie geeft, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt.  Produceert genezende energie, dringt diep door in de vitale organen.

Versterkt werking Terzhertz en ver-infrarood

De 8 functies van iTeraCare:


Elimineert ongezonde cellen. Gezonde cellen trillen op de terahertz frequenties. Abnormale, afwijkende cellen trillen op een lagere frequentie. Door de terahertz frequentie vallen ze uit elkaar en worden ze geëlimineerd.


Activeert inerte cellen. Wanneer cellen onvoldoende of niet de juiste voeding krijgen kunnen ze inert worden…ze leven nog, maar slapen. Door de terahertz frequenties komen ze terug in hun kracht en leveren ze ons opnieuw energie


Regelt het immuunsysteem. Terahertz frequenties hebben dezelfde resonantie als normale cellen. Het gebruik van de iTeraCare versterkt de organische DNA-moleculen waardoor het de zelfherstellende lichaamscellen verbetert.


Zuivert meridianen en lymfe. Terahertz frequenties maken de meridianen vrij, stimuleren de acupunctuur punten en verbeteren het metabolisme.


Verbetert de microcirculatie. Terahertz golven dilateren de aders. Waardoor weerstand af kan nemen.

Maakt de bloedvaten soepeler.


Regelt de hormoonwerking van ons lichaam.  Ondersteuntde werking van de endocriene klieren en versterkt de organen.


Haalt overtollig vocht uit het lichaam. Overtollig vocht kan leiden tot ongemak en pijn. Herstelt de zuur base balans.


Verbetert de Circulatie. Ontdoet het bloed van onzuiverheden. Zuivert het lichaam. Verbetert de bloedcirculatie en ontdoet het bloed van klonters.

“Als je een manier vindt om warmte in de botten te krijgen kan je iedere ziekte genezen”

quote: Hippocrates, vader van de moderne geneeskunde

TeraHertz Gestructureerd Gezond Water


Wat is gestructureerd water?


Gestructureerd water is een term die wordt gebruikt om water te beschrijven dat is behandeld met een specifiek type technologie om een ​​meer georganiseerde moleculaire structuur te creëren.

Dit proces kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals vortexen, elektrolyse, magnetische velden en in dit geval terahertz-golven.

Het iTeraCare TeraHerz-apparaat is een revolutionaire nieuwe technologie die terahertz-straling gebruikt om watermoleculen af ​​te breken tot kleinere, lineaire deeltjes. Dit proces, bekend als "linearisatie", zorgt ervoor dat de watermoleculen rechtstreeks in onze lichaamscellen worden opgenomen.

Dit betekent dat het water sneller en efficiënter kan worden opgenomen dan met traditionele methoden, waardoor we een betere hydratatie en een betere algehele gezondheid krijgen.


Aangenomen wordt dat gestructureerd water veel gezondheidsvoordelen heeft, waaronder verbeterde hydratatie, verhoogde energieniveaus, verbeterde spijsvertering en opname van voedingsstoffen, en betere ontgifting.

Er wordt ook gedacht dat het helpt om ontstekingen te verminderen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Iedere tweede en vierde woensdag van de maand is er om 20.00 uur een gratis online product

presentatie waarin de IteraCere wordt uitgelegd. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen of om

ervaringen te delen. Vrijblijvend deelnemen ?


https://us06web.zoom.us/j/89670784175


Producent Prife heeft 3 modellen op de markt gebracht.


iTeraCare Classic

 Model van de 4e generatie - Uitgebracht in 2021. 800 watt, betaalbaarder gebouwd om tegen een lagere prijs in meer huishoudens te kunnen komen, nog steeds net zo effectief, alleen niet zo stevig gebouwd, duurt wat langer voor behandelingen en wordt na een uur gebruik uitgeschakeld om af te koelen.3 instellingen - lage snelheid, lage hitte. Hoge snelheid, lage hitte. Hoge snelheid, hoge hitte

€ 499,00 (inclusief btw)


iTeraCare Premium 

 Model van de 5e generatie - Uitgebracht in juni 2022. 650 watt, steviger gebouwd dan de Classic, veel stiller, kleiner en lichter om vast te houden, wordt geleverd in een harde beschermhoes die goed is opgevuld met sloten aan de buitenkant, de afkoelmodus betekent dat u na elk gebruik 5 minuten niet kunt inschakelen.2 instellingen - Lage snelheid, hoge hitte. Hoge snelheid, hoge hitte.

De Premium is veel heter dan de Classic en heeft geen warm/koel stand

€ 1.497,00 (inclusief btw)iTeraCare PRO

3e generatie model - uitgebracht in 2019. 1200 watt, zeer stevig gebouwd, gebouwd voor meer continu gebruik (zoals in klinische omgevingen of grote gezinnen of outreach) voor meerdere toepassingen, vereist minder tijd voor behandelingen vanwege hoger vermogen, resultaten veel sneller, wordt geleverd in een harde beschermhoes, goed opgevuld met sloten aan de buitenkant.6 instellingen - Geen warmte - Lage/hoge snelheid. Lage hitte - lage/hoge snelheid. Hoge hitte - lage/hoge snelheid.

€ 4.990,00 (inclusief btw)

Nieuw iTeraCare Premium Plus


Gebruik de iTeraCare bij angst en depressie !Het stimuleren van een specifieke hersenzenuw, genaamd nervus vagus, kan angstklachten verminderen

Het is de belangrijkste parasympathische zenuw van ons autonome zenuwstelsel en de zenuw speelt een belangrijke rol bij ontspannen en herstellen. Zo vormt deze zenuw een belangrijke schakel in de connectie tussen lichaam en geest.

Ze vertakt zich vanuit de hersenstam naar onze organen (zoals de darmen, de maag, het hart en de longen) en is van grote invloed op de eerder genoemde automatische processen zoals ademhalen, spreken, slikken, de hartslag, de bloeddruk, horen, proeven, verteren en de blaasfunctie.


De nervus vagus creëert de rustige variant van deze processen.

De nervus vagus communiceert twee kanten op: van het brein omlaag naar je lichaam, maar ook vanuit je lichaam omhoog naar het brein. De zenuw vervult een belangrijke rol in het bewerkstelligen van de ontspannen-modus van ons lichaam. Daarnaast speelt de zenuw ook een rol in ons mentale welzijn. Ook spoort de zenuw de productie van neurotransmitters aan, waaronder GABA, wat een inhiberende (remmende) werking heeft op ons zenuwstelsel. De functie van de nervus vagus is kortom het bewerkstelligen van voldoende rust en herstel in je lichaam, zodat je je goed voelt.


Omdat vagale stimulatie een verlaging van de bloeddruk en hartslag veroorzaakt,  is het met aanzienlijk succes gebruikt om angststoornissen te behandelen.

In een studie uitgevoerd door de afdeling Psychiatrie van de Medische Universiteit van South Carolina, werd gevonden dat vagale stimulatie niet alleen acute verbetering veroorzaakte bij de studiedeelnemers met angst, maar ook op lange termijn.


De effecten van vagale stimulatie zijn niet beperkt tot het kalmeren van een overactief zenuwstelsel. Het heeft ook succes gevonden bij de behandeling van depressie, een aandoening die zich manifesteert met symptomen van gebrek aan motivatie en opwinding. De Chinese Academie voor Chinese Medische Wetenschappen kon een significante verbetering opmerken bij deelnemers met depressieve symptomen, gewoon door de nervus vagus te stimuleren.

Dus de volgende keer dat u zich opgebrand voelt en wel wat rust en ontspanning kunt gebruiken, denk dan aan uw nervus vagus.

 
 
 
 
 


Disclamer


Deze pagina dient ter educatie voor een gezonde leefstijl.
Producten van iTeraCare genezen niet, ze ondersteunen het zelf herstellend vermogen van het lichaam
iTeracare apparaten zijn geen medische apparaten.
We zijn niet aansprakelijk voor het gebruik van iTeraCare apparaten
Raadpleeg bij klachten altijd uw (huis)arts


Contra indicaties


Niet gebruiken tijdens zwangerschap.

Niet gebruiken bij zware menstruatie.

Niet gebruiken op open wonden.

Niet blazen op plekken waar lichaamsvreemde onderdelen zijn, denk aan: metalen pinnen, ooglenzen, gehoorapparaat.

Niet gebruiken tot na 14 dagen na een vaccinatie.

Niet gebruiken tijdens Chemo (wel na 14 dagen).

Niet gebruiken met Pacemaker / Hartconditie.


iteracare-testimonial-arthritis-varicose-veins-1280x720
iteracare-testimonial-alzheimers-facial-injury-1280x720
iteracare-testimonial-bells-palsy-breast-tumor-2
iteracare-testimonial-paralysis
iteracare-testimonial-eyes-1280x720
iteracare-testimonial-kidney-failure-1280x720
iteracare-testimonial-osteoporosis-1280x720
iteracare-testimonial-weight-loss