Vidafy
Vidafy,vidafy,Golden drops, gouden druppels, kurkuma,curcuma,ontsrtekingsremmend,kanker,curcuma plus, Bio

Ontdek de kracht van Kurkuma...

Ervaar het meest krachtige Kurkuma supplement met maximale opneembaarheid.

Maak kennis met de nieuwste technologie in voeding supplementen voor jouw gezondheid...


Curcuma Plus met BioMS™


Kurkuma, afkomstig uit India, is al meer dan 4.500 jaar gedocumenteerd in de gastronomie en al meer dan 2.500 jaar als een van de grondleggers van vele therapeutische toepassingen in een van de oudste medicinale praktijken ter wereld, de ayurvedische geneeskunde.


Kurkuma (of curcuma longa) staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen en gezondheidsvoordelen.

 De stof Curcumine in Kurkuma is een zeer krachtige ontstekingsremmer, antioxidant en pijnstiller.


Je lichaam profiteert onmiddellijk van de voordelen van curcumine. Na inname houdt de werking houdt 24 uur aan. 


Je neemt de ‘gouden’ druppels in met een warme vloeistof op ten minste kamertemperatuur of hoger. Voorkom een te koude vloeistof, zoals koud water, om het stollen van de micellatie structuur van de curcumine in de druppels te voorkomen.


BioMS™ combineert 3 bewezen technologieën in 1 gepatenteerde formule:


Dankzij de verhoogde biologische beschikbaarheid van de Vidafy druppels is de effectiviteit van curcumine in het lichaam optimaal waardoor klachten snel verdwijnen.

1. Extractie


Tijdens het extraheren van de kurkuma wortel worden de actieve lipide metabolieten uit de plant gehaald, waardmee alle werkzame stoffen worden vastgelegd.

Deze metabolieten zijn in een geconcentreerde vorm waardoor bewezen voordelen van de plant kunnen worden ervaren.

2. Nanotechnologie


Met nanotechnologie worden de metabolieten verkleint tot slechts 30 nanometer.


1 nanometer is ongeveer een miljoenste van de dikte van je vingernagel.


Waardoor een goede opname in de cel gegarandeerd wordt.


3. Micellisatie


Bij micellisatie wordt het natuurlijke proces van het lichaam nagebootst.

Micelstructuren worden gecreeerd om

vetachtige stoffen, vitamines en olie in water op te kunnen lossen, zodat ze kunnen worden opgenomen in onze (op water gebaseerde) bloedbaan en cellen.

Het Duitse laboratorium maakt gebruik van gepatenteerde biomimetic technologie om de biologische beschikbaarheid van de natuurlijke actieve lipide-ingrediënten in Curcuma Plus met BioMS™ tot 277 keer te verhogen en hun effectiviteit in het lichaam drastisch te verbeteren.


   Vidafy,vidafy,curcuma plus, MS, ziekte van Chrohn, laaggradige ontsteking, ontstekingsremmend, eczeem, candida, reuma

   Het gevaar van ontstekingen....


   In onze praktijk ontmoeten we veel mensen met uiteenlopende klachten zoals diabetes type 2, vermoeidheid, depressie, burn-out en pijn. Meestal hebben deze patiënten een laaggradige ontsteking.


   Laaggradige ontsteking  is een milde ontsteking die nauwelijks in het bloed aantoonbaar is. Bij een laaggradige ontsteking is het immuunsysteem continu een beetje geactiveerd. Het is een strategie van het lichaam om ervoor te zorgen dat ziekteverwekkers zich slecht kunnen vermenigvuldigen.


   Laaggradige ontsteking, ook wel bekend als chronische ontsteking, is de grootste sluipmoordenaar van onze tijd. Bij laaggradige ontstekingen is het immuunsysteem continu geactiveerd en produceert het ontstekingsstoffen. Zelfs als er geen sprake is van een infectie. Deze ontstekingen zijn van lage intensiteit en kunnen onopgemerkt blijven, maar kunnen op de lange termijn ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid.


   Een van de nadelige effecten van ontsteking is de verhoogde productie van vrije radicalen. En vrije radicalen veroorzaken weer ontstekingsreacties. Een vicieuze cirkel dus.


   Deze continue, lichte mate van ontsteking is continu bezig met het beschadigen van weefsels: bloedvaten, spieren, gewrichten, organen… Op den duur ontstaan hierdoor chronische aandoeningen.


   Ontsteking kan in principe in al onze organen plaatsvinden,  wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat laaggradige ontstekingen een rol spelen bij: Chronische bronchitis, Kanker, Reuma Arteriosclerose, Slapeloosheid, Alzheimer

   Diabetes mellitus, Arthritis/Artrose,Osteoporosis en Fibromyalgie.


   Ontstekingen zijn een heel belangrijke oorzaak van ziekte, maar wat is dan de reden dat ons lichaam daartoe neigt? Waar en waarom gaat het fout?


   Bepaalde voedingsmiddelen kunnen laaggradige ontsteking verergeren. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker, bewerkte koolhydraten en transvetten, zoals frisdrank, wit brood, koekjes en fastfood, kunnen bijdragen aan ontstekingen. Ook voedingsmiddelen die allergische reacties kunnen veroorzaken, zoals zuivelproducten en gluten, kunnen ontstekingen veroorzaken.   Curcuma remt zowel oxidatieve schade als laaggradige ontstekingen, zelfs tot op het niveau van de genen.


   Naast het remmen van onstekingen, is curcuma gewoon heel gezond !

   . Het helpt bij heel veel processen in het lichaam en zorgt o.a. voor je hart, bloedvaten en bloedsomloop. Daarbij ondersteunt het je immuunsysteem en beschermt het kruid je lever. Niet voor niks wordt het kruid al jaren gebruikt in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde.


   Wij verkopen 2 soorten curcuma : NANO CURCUMIN, curcuma met vitamine D en de CURCUMIN PLUS, curcuma aangevuld met gember, vitamine D+C.


   De gouden druppels zijn te bestellen in onze webshop of rechtstreeks bij Vidafy    NANO CURCUMIN 

   (met vitamine D)


   De Curcumine in Kurkuma is een zeer krachtige ontstekingsremmer, antioxidant en pijnstiller.

   De geelwortel staat erom bekend dat het de darmfunctie ondersteunt en helpt bij pijn en ongemakken. 


   Kurkuma wordt als krachtige antioxidant vooral aangeraden als natuurlijke ontstekingsremmer. Ontstekingen kunnen overal in je lichaam voorkomen en spelen een belangrijke rol bij chronische aandoeningen.


   Vidafy Curcumin druppels met de revolutionaire BioMS™ bieden een verbeterde opneembaarheid ten op zichten van capsules.

   (27.700% = 277 keer).


   Nanofy Curcumin bevat 33 mg per druppel Curcumine

   plus 7 mcg Vitamine 3 (cholecalciferol)  per druppel.


   Wanneer vitamine D wordt gecombineerd met curcumine, kan het de effecten van curcumine versterken.


   Dankzij de Vidafy BioMS™ technologie kan curcumine door de lipidelaag van de cellen dringen. De lipidelaag of lipidenbarrière is een beschermende laag van vetmoleculen die de buitenste laag van cellen en weefsels vormt. Het bestaat uit lipiden, zoals cholesterol en vetzuren, die samen een waterafstotende omgeving creëren.


   Je neemt de ‘gouden’ druppels in met een warme vloeistof op ten minste kamertemperatuur of hoger. Voorkom een te koude vloeistof, zoals koud water, om het stollen van de micellatie structuur van de curcumine in de druppels te voorkomen.


   Flesje 15 ml kost €55,- vragen over het gebruik ? neem contact op.


   Vidafy’s Nanofy en Curcuma Plus kunnen in aangepaste doses aan kinderen worden gegeven.

   Nanofy, curcuminVidafy,vidafy,curcuma plus, MS, ziekte van Chrohn, laaggradige ontsteking, ontstekingsremmend, candida

   CURCUMIN PLUS +

   De Curcumin plus heeft naar de Curcumione en Vitamine D3 2 extra ingrediënten:

   Gember (gember wortelextract): 10 mg per druppel en vitamine C(7,5 mg (13%) per druppel)


   Gember is een aromatische plant uit de kurkumafamilie waarvan de wortel al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Het deelt verschillende voordelen met kurkuma. Het staat vooral bekend om zijn natuurlijke anti-emetische en spijsverteringsondersteunende werking.


   De vitamine C biedt een antioxidante werking. Het is nodig voor het herstel van weefsels, omdat het betrokken is bij de vorming van collageen. Het bevordert de van ijzer endraagt bij aan een goede werking van het immuunsysteem.

   Het beschermt ook ons zicht, beschermt het endotheel (structuur van onze bloedvaten) en recentelijk is ontdekt dat het een rol speelt als neurobeschermer.


   Studies tonen aan dat door de aanwezigheid van curcumine de voordelen van vitamine C worden versterkt.

   Vitamine D3 (cholecalciferol): 9 mcg (61%) per druppel

   Wanneer vitamine D wordt gecombineerd met curcumine, kan het de effecten van curcumine versterken.


   De stof Curcumine in Kurkuma is een zeer krachtige ontstekingsremmer, antioxidant en pijnstiller, maar alleen als het goed wordt opgenomen in het lichaam.


   Flesje 15 ml kost €65,- vragen over het gebruik ? neem contact op


   Vidafy’s Nanofy en Curcuma Plus kunnen in aangepaste doses aan kinderen worden gegeven.
   In slechts 10 druppels Curcuma Plus zit 8-10.000 mg inheemse kurkumawortel. 12 tot 32 curcuminecapsules bevatten 1.600 gram (of 500 mg) kurkumapoeder.

   Gezonde darmfunctie
   BioMS™ bevordert een gezonde darmfunctie

   via de ontstekingsremmende en antibacteriële technologie en bestrijdt darmstoornissen om op lange termijn verlichting te bieden bij spijsverteringsproblemen

   Tot 24 uur
   Langdurige voordelen, de hele dag en de hele nacht, omdat de curcumine wordt opgenomen via de lipidenbarrière, dankzij onze BioMS™-technologie

   Normale leverfunctie
   BioMS™-technologie bevordert de normale leverfunctie met 24 uur per dag voordelen omdat het door de lipidenbarrière wordt geabsorbeerd.

   95% absorptie
   Dankzij onze BioMS™-technologie wordt ten minste 95% van het actieve ingrediënt in de curcumine-metaboliet door het lichaam opgenomen, waardoor uw lichaam vrijwel onmiddellijk de voordelen ervan ervaart.

   Juiste cognitieve functie
   Curcumine blijkt de cognitieve functie te bevorderen in combinatie met vitamine D en het lichaam te helpen degeneratieve hersenfunctie te bestrijden.

   Dit product is niet bedoeld om ziekten te genezen of te voorkomen. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voordat u dit product gebruikt. Als u medicijnen gebruikt of medische problemen heeft, raadpleeg dan een arts voordat u dit product gebruikt.

   SYNBIO FY


   SYNBIOFY is een voedingssupplement geformuleerd op basis van geavanceerde wetenschap, is de innovatieve synergie tussen prebiotica en probiotica.


   Deze nieuwe formule is wetenschappelijk ontwikkeld met volledig natuurlijke kruiden en vezelrijke ingrediënten, samen met magnesium en meer dan 5 miljard kolonievormende eenheden. Deze combinatie van traditionele kruiden, oplosbare vezels en probiotica, samen met een gezond en evenwichtig dieet, kan u ondersteunen bij uw gezondheid.


   SYNBIOFY 40 capsules

   €40,00 nog niet verkrijgbaar in Nederland.