Prife BIO en BIO lite

Onze diensten bij Detox Westland richten zich op het bevorderen van een gezonde levensstijl op een natuurlijke manier. Ontdek de helende krachten van ons terrahertz voetenbad, dat bekend staat om zijn ontgiftende en ontspannende werking. In deze behandeling combineren we Terrahertz golven met warmte en infrarood licht.

We verwarmen het lichaam van binnenuit.

Deze behandeling verwijderd blokkades  en verbetert de bloedsomloop.


Ervaar de resonantie-effecten van Terahertz-golven, biomagnetische energie en menselijke cellen allemaal op dezelfde frequentie.

Triple Energy for Better Effect

Ervaar de kracht van de Terahertz-technologie, zorgvuldig geïntegreerd in de iTera-Bio Lite om uw gezondheid te verbeteren.


De bio baden bieden Far Infrared-technologie, die diep in uw spieren doordringt en ontspanning en verjonging bevordert

Geniet van de rustgevende warmte van gepulseerde elektromagnetische velden (PEMF).


De iTera-Bio Lite bevat PEMF-technologie om uw lichaam te stimuleren en te versterken, waardoor u zich verfrist en energieker voelt.


Biologische sinusoïdale resonantiefrequentie: Dompel jezelf onder in de harmonieuze golven van de iTera-Bio Lite, ontworpen om te resoneren met de natuurlijke frequenties van je lichaam en zo balans en welzijn te bevorderen.


De iTera-Bio Lite werkt stil, waardoor u in alle rust en comfort kunt ontspannen.

De behandeling bevrodert vet verbranding, vertraagd veroudering, avtiveert de cellen, zuivert het lichaam, promoot metabolisme, elimineert toxines, verlicht ontstekingen en ondersteunt het helings proces. 


Voorafgaand aan de behandeling drinkt u 2 glazen water voor de geleiding van de trilling. Sessie duurt 30 minuten. Na afloop drinkt u weer water zodat afval stoffen op de natuurlijke wijze kunnen worden afgevoerd.Presentatie iTera Bio met Dr. Soma


De heer Soma, productadviseur bij Prife International deelt met ons de voordelen van de iTera-Bio.


De voordelen van de 3 technieken die we vinden in de baden


Versnelt vetverbranding, bevorderd de stofwisseling, Zuivert het lichaam, heelt wonden sneller, opent blokkades, gaat veroudering tegen, verlicht ontstekingen, verdrijft kou en vocht , activeert cellen, bevordert de bloedsomloop.

“Mijn oedeem therapeut is verbaast over hoe soepel mijn benen zijn geworden sinds ik de bio baden doe!


Linda Griek 

“Ik was zo enthousiast dat ik zelf een bad bij Detox Westland heb gekocht !

Geen spijt van ....


Dennis Willems 

“Ik kwam voor mijn knie, niet gedacht dat mijn carpaal tunnel ook zou verdwijnen, 3 sessies gedaan


Ilja Jansen 

unsplash