GOVVI Wellness afvallen

Wat goed dat je wilt gaan afvallen!

Talloze mensen proberen af te vallen.

Onderzoek wijst uit dat bijna de helft van de Nederlandse bevolking op dieet is of bewust bezig is met gezonde voeding.

Afvallen en diëten speelt voornamelijk onder vrouwen. 54% Van de vrouwen ziet diëten als een optie om af te vallen.

Afvallen is makkelijker gezegd dan gedaan want de kilo’s vliegen er niet zo maar vanaf... Wanneer je graag wilt afvallen en de strijd aangaat met die overtollige kilo’s dan is het heel belangrijk dat je je levensstijl onder de loep neemt. Pak het probleem bij de wortels aan.


Welke ongezonde leef- en eetgewoonten zijn er bij jou in de loop der jaren ingeslopen?

Wanneer je probeert af te vallen, wil je het liefste dat dit zo snel en makkelijk mogelijk gaat!


Om het proces te ondersteunen kun je gebruik maken van een supplement.


Een goed product versnelt niet alleen je stofwisseling, maar geeft je ook een enorme energiekick om je te helpen bij het vinden van de motivatie om gezond te eten en te sporten.


Het geeft je een enorme stemmingsboost om je emotionele eetbuien te voorkomen.

Ook onderdrukt het je eetlust om honger en onbedwingbare trek tegen te gaan.


In het kort, een goed supplement kan afvallen eenvoudiger maken, maar wat is een goed   supplement?


Wij kozen voor de supplementen van GOVVI Wellness.


LETS GO WOW !


Wow is een uniek, 100% natuurlijk supplement dat op onze CB1-receptoren werkt.

In de hypothalamus wordt de eetlust geregeld. Dit wordt opgewekt of juist geremd via 2 hormonen: ghreline, wat wordt aangemaakt en leptine, wat de eetlust remt.


Misschien merk je dat je teveel eet, ongezonde keuzes maakt of verslaafd bent aan eten. Het WOW weight loss supplement kan een echte uitkomst zijn als je meer gezonde eetgewoontes wilt ontwikkelen. 


Met Wow heb je een krachtig hulpmiddel in handen dat ervoor zorgt dat je vanzelf minder of geen behoefte meer hebt om ongezond te eten. En dat is fantastisch voor je gezondheid en gewicht.


Daarnaast boost het je metabolisme, geeft het extra energie en focus en zijn er al meerdere positieve bijwerkingen bekend, zoals stoppen met nagelbijten, meer focus bij ADHD en stoppen met andere gewoontes en verslavingen.

Wow is een echte (positieve) brein-hacker, een ondersteuner in een wereld waarin zoveel producten ons verslaafd houden aan dopamine...Werkzame ingrediënten


WOW is een product dat is opgebouwd uit diverse natuurlijke ingrediënten zoals Groene thee wat helpt omstresshormonen te verlagen, het vermindert slecht cholesterol en helpt je afvallen doordat de verbranding versnelt zonder je hartslag te verhogen.

Groene koffiebonen hebben verschillende eigenschappen die helpen om het afvallen te bevorderen. De eerste reden dat groene koffiebonen werken is dat het lichaam de vetverbranding versnelt. Bij het nuttigen van deze stof gaat het lichaam harder werken en verbrandt het meer energie.

Kaneelschors is een antioxidant dat ontstekingsremmend werkt, het verlaagt de bloedsuikerspiegel.

De synefrine in citrus aurantium helpt bij het afvallen doordat het voornamelijk energie uit vet vrijmaakt,en vebetert hersenfunctie.

Palmitoylethanolamide (PEA) is een lichaamseigen pijnstiller en ontstekingsremmer

Ketonen deze stof bevorderd mentale helderheid,en verhoogt het energieniveau.

Tot slot vinden we ook Niacine(Vit B3).

Vitamine B3 speelt een belangrijke rol bij de energievoorziening van je cellen waardoor het vermoeidheid tegengaat. Het heeft ook een belangrijke werking op het zenuwstelsel: als je je bijvoorbeeld moet inspannen of stress ervaart helpt vitamine B3 om je zenuwstelsel sneller te kalmeren en in balans te brengen. Ook is vitamine B3 belangrijk voor een gezonde en mooie huid. Vitamine B3 speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van vetzuren die goed zijn voor onder andere hart- en bloedvaten en je hersenen (denk aan je concentratie en geheugen).BOOST it !


Wil je je lichaam een boost geven? Combineer de WOW dan met de BOOST. Dit suplement is gebaseerd op

liposomale glutathion, onmisbaar voor een gezonde ontgifting!

Glutathion is de krachtigste antioxidant in ons lichaam die door ons lichaam zelf wordt aangemaakt. Elke cel in ons lichaam produceert glutathion en wordt tegelijkertijd door glutathion beschermd. Niet gek dus dat het stofje ook wel de ‘Moeder van alle antioxidanten’ wordt genoemd. Naast haar antioxidatieve werking, werkt glutathion 

als een soort verdedigingsmechanisme in ons lichaam. Het heeft tot taak om toxische, lichaamsvreemde stoffen te bestrijden.

Glutathion beschermt je brein tegen vrije zuurstofradicalenen kan zo het functioneren van je hersenen verbeteren.


BOOST YOUR BODY 


Glutathion ondersteunt je lever bij het ontgiften. Het bindt zich bovendien aan vetoplosbare toxines zoals zware metalen en pesticiden en maakt deze wateroplosbaar.


Glutathion werkt ook ontstekingsremmend. Wetenschappers worden het steeds meer eens over de grote rol die laaggradige ontstekingen spelen bij een waslijst aan gezondheidsproblemen.

Denk aan reuma, hart- en vaatziekten, overgewicht en kanker. Glutathion kan de productie van cytokines (stofjes die deze ontstekingen aanwakkeren) in je lichaam verminderen. Wanneer muizen een tekort hebben aan dit antioxidant, vlammen laaggradige ontstekingen op.


Glutathion beschermt je brein tegen vrije zuurstofradicalenen kan zo het functioneren van je hersenen verbeteren. Mensen met Alzheimer hebben bijvoorbeeld vaak minder glutathion in de hippocampus. Dit hersengebied is verantwoordelijk voor het geheugen. Ook mensen met autisme en mensen met psychische aandoeningen zoals een depressie, dwangstoornis of schizofrenie hebben vaak lage glutathionspiegels.


Glutathion en je immuunsysteem zijn dol op elkaar. Zo stimuleert dit antioxidant het aanmaken en activering van immuuncellen en antilichamen. Ook heeft het een positief effect op de snelheid waarmee deze antilichamen contact maken met een ziekteverwekker. Als het glutathion in je lijf uitgeput raakt, verliezen immuuncellen hun vermogen om infecties te lijf te gaan.


GOVVI heeft gekozen voor een vorm die we liposomaal noemen.

Liposomale glutathion in poedervorm. Het antioxidant is  omhuld met vetbolletjes van een lichaamseigen stof. Zo komt het ongeschonden door je spijsverteringsstelsel en wordt het goed opgenomen in je bloed. Vanuit daar wordt het direct naar de lichaamscellen vervoerd waar het ’t hardst nodig is.


POW ! 

Ondersteun je het afval proces met POW!


De pectine en appel azijn in dit supplement zoren ervoor dat je geen honger hebt!


Ondersteunt een gezonde darmflora

Verlaagt cholesterol

Bevordert gewichtsverlies

Verbetert de spijsvertering

Reguleert de bloedsuikerspiegel

Bevordert de gezondheid van de huid

Voordelen van antioxidanten


Kan helpen om brandend maagzuur te verminderen


Aanbevolen gebruik:

Neem eenmaal per dag twee (2) gummies als voedingssupplement. POW! kan worden gebruikt in combinatie met WOW!